Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie

Pôsobenie v technologickom parku vnímame ako príležitosť k intenzívnejšej spolupráci

Bude to možno znieť ako klišé, no je to v našej prirodzenej DNA. Na zákazníkoch nám záleží. Počas nášho už viac ako 30-ročného pôsobenia na trhu sme sa vypracovali na globálneho dodávateľa riešení pre zákazníkov vo viac ako 100 krajinách sveta. Je pre nás samozrejmosťou, že spolu s dodaním komponentov bezpečne a načas vám už roky poskytujeme služby a servis v oblasti asistencie pri vývoji, nákupnom a výrobnom procese. Navyše vďaka našim skúsenostiam sme podporným tímom pre firmy v čase, keď je budúci výrobok ešte len ako idea na papieri flipchartu. Sme s vami, našimi zákazníkmi, takmer nepretržite.

Aj preto sme sa rozhodli zmeniť adresu našej dcérskej firmy v Českej republike a doslova sa k vám priblížiť. Veď kde k vám môžeme byť bližšie, ak nie priamo v technologickom parku?

Po novom nás nájdete v blízkosti Fakulty elektrotechniky a komunikačných technológií FEKT, ktorá patrí Vysokému učení technickému. Práve táto poloha nám otvára nové možnosti na spoluprácu so start-upmi, technologickými inkubátormi alebo univerzitnými nadšencami v oblasti vývoja elektroniky. Niektorí naši zákazníci v tomto areáli aj pôsobia, čo nám dáva príležitosť ešte intenzívnejšie a osobnejšie im asistovať pri riešení výziev.

Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie

Radi vás v našich priestoroch stretneme osobne

O tom, že bezplatná biznis podpora a konzultácia projektov môže byť príjemne stráveným časom, vás presvedčíme pri šálke dobrej kávy. Váhate nad tým, či naše pozvanie prijať? Tu je pár príkladov, ako z návštevy vyťažiť čo najviac:

  • Hoci svoje nápady musíte pred svetom ešte tajiť, sme tu pre vás, aby sme vás zorientovali v často komplikovanom svete elektronických súčiastok. Samozrejme, súčasťou tejto konzultácie je obojstranne podpísaná zmluva o mlčanlivosti (NDA).
  • Ste už len malý krok od vývoja produktu? Prinesieme vám najaktuálnejšie informácie zo sveta komponentov a trendov na najbližšie mesiace a roky, ale aj o súčasných a budúcich cenách. Navyše vám predstavíme ďalšie možnosti, ako váš výrobok pomocou dostupných súčiastok dostať ešte na vyššiu úroveň.
  • Vzorky, zápožičky, vývojové kity, nižšie ceny na položky v BOM liste. Vývojár je u nás vždy vítaný. Na základe našich dlhoročných partnerstiev so svetovými značkami sme vám schopní poskytnúť priame technické poradenstvo pri výbere najvhodnejšieho riešenia pre konkrétnu aplikáciu.
  • Prejdeme si s vami trendy v cenách, dodacích termínoch, reálne možnosti, presné načasovanie dodávok súčiastok pre výrobu, reklamačné lehoty či personalizované nastavenie fakturácie.

Vďaka bezplatnému parkovaniu môžete svoje vozidlo bezpečne zaparkovať priamo pred budovou. Ďalšou výhodou nových priestorov je aj možnosť prenájmu konferenčnej sály s kapacitou až 50 osôb. 

Staňte sa aj vy súčasťou našej jedinečnej cesty za technológiami budúcnosti. Staňte sa zákazníkom spoločnosti SOS electronic ešte dnes. Vašu dôveru nesklameme. Sme tu pre vás.

Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie
Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie

Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie
Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie

Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie
Vďaka novej adrese sme k vám v Brne ešte bližšie

Máte záujem o viac informácií? Prípadne máte inú otázku či požiadavku? Prosím, vyplňte nasledujúci formulár, radi vám pomôžeme.