Veľmi precízne aktualizujeme informácie od našich dodávateľov a zároveň sme v neustálom kontakte so špedičnými spoločnosťami a monitorujeme pre Vás situáciu v preprave tovaru.

Aj keď v súčasnosti mnohé krajiny už tieto opatrenia postupne uvoľňujú, v čase prípravy tohto stanoviska môžeme ešte stále potvrdiť jemne predĺžené dodacie doby u vybraných dodávateľov elektronických súčiastok. Konkrétne prípady bezodkladne riešime s dotknutými zákazníkmi.

Čo je ale pozitívne, takmer všetci naši dodávatelia majú svoje prevádzky otvorené a súčiastky už pre Vás opätovne naplno vyrábajú.

Všetkým vám však odporúčame, aby ste zvážili svoje potreby výrobných zásob na najbližšie obdobie a prípadne si tieto potreby elektronických súčiastok vopred zabezpečili včasnými objednávkami.

Chceme vás ubezpečiť, že vyvíjame maximálne dodatočné úsilie, aby sme tovar doručovali včas, čo sa nám zatiaľ v absolútnej väčšine prípadov aj úspešne darí.

Čo sa týka samotného fungovania našej spoločnosti:

  • počas celého “korona obdobia” sme riadne fungovali a stále fungujeme. Aj keď niektorí pracovníci pracujú na diaľku, obsluhu vašich požiadaviek vykonávame na 100%.
  • v prípade vášho záujmu sme pripravení sa s vami stretnúť aj osobne, samozrejme za dodržania všetkých potrebných hygienických opatrení.

Ďakujeme za vašu podporu a pochopenie.  ( #smevtomspolu )

Váš tím SOS electronic