Prinášame vám nový spôsob dopravy. Službu Packeta
Nájdite si výdajné miesto, ktoré vám najviac vyhovuje

Služba Packeta (Zásielkovňa) nás presvedčila svojou veľmi širokou ponukou odberných miest na celom Slovensku, spoľahlivosťou a bezpečnosťou.

Zákazník má v procese zadávania dopravy možnosť vybrať si z viac ako 1300 odberných miest a výdajných boxov, v ktorých ich bude objednaný balík čakať bezpečne uložený.


Funguje to veľmi jednoducho

  1. krok – V elektronickom obchode si pri dokončovaní objednávky zákazník vyberie ako spôsob doručenia tovaru Packetu a zvolí si výdajné miesto, ktoré je preňho najlepšie, napríklad aj pomocou PSČ.
  2. krok – Po odovzdaní balíka logistickým centrom služba Packeta pošle zákazníkovi e-mail s trasovacím číslom. Cestu zásielky je tak možné sledovať online na webovej stránke alebo v mobilnej aplikácii Packeta.
  3. krok – Po doručení zásielky na zvolené výdajné miesto služba Packeta pošle zákazníkovi SMS a e-mail s heslom. Od tejto chvíle si zákazník môže balík kedykoľvek do 7 dní vyzdvihnúť.


Čas doručenia a ceny

Priemerný čas doručenia balíka službou Packeta na výdajné miesto je totožný s „klasickým spôsobom“ doručenia kuriérom, teda jeden pracovný deň. Službu Packeta je možné využiť pri zásielkach s maximálnou hmotnosťou 10 kg.

Tento spôsob dopravy je pritom cenovo ešte dostupnejší. Služba Packeta je spoplatnená sumou 2,10 € bez DPH (2,52 € s DPH) pri platbe online a 2,50 € bez DPH (3,00 € s DPH) pri iných spôsoboch (viac info).