Integrovaný gateway IoT xPico 270 - najlepšie riešenie pre riadené bezdrôtové pripojenie
Spoločnosť Lantronix vyvinula integrovaný gateway IoT rady xPico 270 pre bezproblémové a bezpečné pripojenie k Ethernetu, Wi-Fi a Bluetooth.

Týmto umožňuje výrobcom vyvíjať a nasadzovať svoje inteligentne prepojené produkty so zníženou náročnosťou a predovšetkým nižším rizikom.

Ako autorizovaný distribútor vám prinášame článok, v ktorom výrobca zhrnul nielen základné vlastnosti, ale aj výhody a typické aplikácie komunikačných modulov série xPico 270.

Bezpečné pripojenie cez Wi-Fi, Ethernet a Bluetooth

Gateway xPico® 270 využíva technológiu Wi-Fi Cypress 5G 802.11ac. Poskytuje dvojpásmové 2,4 GHz a 5,0 GHz 802.11ac pripojenie Wi-Fi a podnikové (enterprise grade) zabezpečenie pre optimálny výkon zariadenia a komunikáciu v zarušených priemyselných prevádzkach.

Okrem výkonnej bezdrôtovej siete Wi-Fi zjednodušuje tento modul nasadenie aj robustného pripojenia Ethernet, Bluetooth a Bluetooth Low Energy (Bluetooth LE) bez nutnosti písania zložitých ovládačov. Jeho kompaktné prevedenie sa hodí do každého dizajnu a môže pracovať aj v extrémnych podmienkach.

Integrovaný gateway IoT xPico 270 - najlepšie riešenie pre riadené bezdrôtové pripojenie

Inteligentné siete a pokročilý komunikačný engine IoT

S integrovaným sieťovým komunikačným modulom xPico 270 a flexibilnými režimami integrácie systému si nielen zjednodušíte vývoj vstavaných aplikácií, ale zároveň aj urýchlite uvedenie vášho zariadenia na trh.

Ak máte v aplikácii použitý vlastný MCU, potom xPico 270 môže pracovať ako sieťový koprocesor. Alebo ho môžete úplne vynechať, použijete zabudovaný MCU v xPico 270 a pomocou poskytnutého SDK si napíšete program.

Rokmi overená technológia TruPort® podporuje transparentný prenos stoviek proprietárnych sériových a štandardných protokolov Fieldbus. Technológia TruPort® Socket umožňuje úplnú kontrolu nad viacerými spojeniami prostredníctvom TCP, UDP alebo TLS.

Služba centralizovanej správy v cloude

Škálovateľná a bezpečná cloudová správa zariadení pre zabudované IoT moduly xPico 270, ConsoleFlow™ kombinuje úplnú kontrolu nad prevádzkou týchto zariadení akejkoľvek veľkosti so vzdialenou správou a ich údržbou cez sieť, aby sa znížili celkové náklady na vlastníctvo (TCO).

Integrovaný gateway IoT xPico 270 - najlepšie riešenie pre riadené bezdrôtové pripojenie

Špecifikácie bezdrôtovej siete LAN:

  • IEEE 802.11a/b/g až 54 Mbps; 802.11n (1×1) až do 150 Mbps; 802.11ac až 433 Mb/s,
  • šírka kanála 20, 40 a 80 MHz s voliteľným SGI,
  • dvojpásmové 2,4 GHz a 5 GHz,
  • podporuje IEEE 802.11d/h/i,
  • rýchly roaming 802.11r.

Modul Xpico 270 Lantronix je momentálne dostupný na objednávku. Technické informácie, ceny a termíny dodania nájdete na našej webovej stránke.

Viac informácií vrátane technického poradenstva k produktom Lantronix, vám radi poskytneme na adrese info@soselectronic.sk.

Zdroj: Lantronix