Aj vy si uľahčíte meranie?

Vyžrebovali sme dvadsiatich výhercov testovacích háčikov SKS-Hirschmann, ste medzi nimi?
Toto je archívny článok z 16.04.2013. Niektoré informácie v ňom už nemusia byť aktuálne a v zhode so súčasným stavom. V prípade pochybností Vám radi poskytneme aktuálne informácie.
Aj vy si uľahčíte meranie?
Meranie a testovanie je aktuálne prakticky pre každé vývojové alebo servisné pracovisko, čo ste nám potvrdili aj vašou účasťou v nedávnej súťaži uverejnenej v článku - SKS - meranie a testovanie s radosťou, kde ste nám poslali odpoveď na otázku - Drôty akých prierezov možno merať s typom KLEPS 2700 (bez odizolovania)?

Správna odpoveď je, že bez odizolovania možno s týmto typom merať drôty (s bežnou izoláciou) o priereze 0,25mm2 – 1,5mm2 (priemer 3,5 mm).


Ďakujeme za účasť, výhercovia rôznych testovacích háčikov zo sérií KLEPS xxx sú:

Aj vy si uľahčíte meranie?

Ing. Ladislav Mach (CZ)
Jiří Maršálek (CZ)
Tomáš Růžička (CZ)
Zdeněk Jaroš (CZ)
Kőfalvi Levente (HU)
Tóth Sándor (HU)
Hejjel László (HU)
Miklós Lammel (HU)
Mándli Jenő (HU)
Ing. Mihail Palada (RO)
Vladimír Tlach (SK)
Jozef Marton (SK)
Ing.Daniel Hečko (SK)
Marek Anderle (SK)
Ing. B.Svehla, Ph.D. (SK)
Štefan Takáč (SK)
Vladimír Gánoczy (SK)
Ján Tomlain (SK)
Ing. Ján Lehotský (SK)
Ľuboš Šefčík (SK)

Nezmeškajte takéto články!

Páčia sa Vám naše články? Nezmeškajte už ani jeden z nich!
Nemusíte sa o nič starať, my zabezpečíme doručenie až k Vám.

Súhlasíte s ukladaním cookies?
Vitajte na stránkach SOS electronic. Skôr než vstúpite do nášho online sveta, vás chceme požiadať o možnosť ukladania súborov cookies do vášho prehliadača. Váš súhlas nám pomôže zobrazovať stránku bezchybne, merať jej výkon a sledovať ďalšie štatistiky. Okrem toho Vám môžeme prinášať ponuku našich produktov a služieb šité doslova na mieru. Cookies poskytujeme aj tretím stranám. No u nás ste v bezpečí.
Správne fungovanie webu
Stabilnejšia technická kontrola
Lepšia marketingová ponuka

Viac o súboroch cookies
Viac o spracovaní osobných údajov

Nevyhnutné Len vybrané Prijať všetky cookies