Vyberte si k nákupu termokamery Teledyne FLIR darček zadarmo
Ako autorizovaný distribútor značky Teledyne FLIR, ktorý je svetovým lídrom v oblasti dizajnu, výroby a predaja termovíznych infračervených kamier, vám prinášame výhodnú, ale limitovanú ponuku. Určite si ju nenechajte ujsť!

Princíp tejto akcie je veľmi jednoduchý. Kúpte si u nás výrobok značky Teledyne Flir (aj tovar na objednávku) z týchto sérií - FLIR ONE Pro, Cx, TG, Ex, EXX, T, Si124, GF77 HR/LR, IR Windows, AX8 a FLIR T&M a EXTECH T&M a zaregistrujte ho na stránke výrobcu. Priložte doklad o kúpe (faktúru) a vyberte si váš darček zadarmo.

K dispozícii je 5 cenových úrovní – od 1 000 až po 20 000 eur. Medzi darčekmi nájdete naozaj hodnotné výrobky - od kvalitného príslušenstva k termokamerám cez spoľahlivé meracie prístroje až po profesionálne termokamery rôznych kategórií.

Vyberte si k nákupu termokamery Teledyne FLIR darček zadarmo

Ak zvažujete kúpu termovíznych produktov, môžete teraz získať 2 profesionálne produkty za cenu jedného. Akcia platí do 31. 12. 2021. Podmienky akcie ako aj kompletný zoznam darčekov nájdete v tomto letáku alebo na stránke Teledyne FLIR.

Ak si nie ste istí s výberom vhodného produktu Teledyne FLIR, ochotne aj odborne vám poradíme na adrese info@soselectronic.sk.