Spoločnosť Finder je jeden z mála výrobcov, u ktorého je väčšina relé vyrobená v Európe. A tak máte istotu, že vaše relé nemuselo cestovať dlho a v ťažkých klimatických podmienkach, ktoré mu vôbec neprospievajú.

Relé série 41 je jedno z najbežnejších formátov výkonových relé na trhu. Vyrába ho takmer každý výrobca relé. Je obľúbené, lebo má kompaktné štandardizované rozmery a primeranú výkonnosť. Vďaka jednotnému formátu sú následne k dispozícii aj pätice - jednak do DPS aj na DIN lištu.

V sérii 41 sa nachádzajú relé s 1 prepínacím kontaktom na 12Amp (41.31), na 16Amp (41.61, s iným rozložením vývodov) a relé s 2 prepínacími kontaktmi na 2x8Amp (41.52).
Medzi najobľúbenejšie relé patrí typ 41.61 na 16Amp.

Na rozdiel od väčšiny ázijských výrobcov relé, Finder je výrazne ústretovejší a flexibilnejší. Ani na menej obvyklé napätia cievky nevyžaduje vysoké minimálne odberové množstvá, a aj neskladové typy vieme zabezpečiť relatívne rýchlo a často už od 1 kusu. Vyskúšajte nás.

Ak máte záujem o ďalšie informácie o produktoch značky Finder, neváhajte nás kontaktovať na adrese info@soselectronic.com, radi vám poradíme.