BOXER-6405 a 6405M sú založené na dvoj-jadrovom procesore Intel Celeron N3350 alebo Intel Pentium N4200. Obidva modely používajú rovnakú základnú dosku, rozdiely medzi nimi sumarizuje nasledujúca tabuľka.

Za zmienku stojí, že typ COM portu je nastavený v BIOS, nie pomocou prepojok.

S priemyselnými RAM a SSD (-40...85°C) obidva modely pracujú v rozsahu teplôt okolia -30 do 60°C pri rýchlosti prúdu vzduchu 0,5 m/s podľa IEC68-2-14. Len pre informáciu, takéto prúdenie je také slabé, že neovplyvní ani smer dymu.

Obidva modely ponúkajú jeden slot pre maximálne 8GB DDR3L SODIMM 1867 RAM. Pamäťový modul je pripevnený na chladič, ktorý súčasne odvádza teplo do krabičky.

obr2228_p9005af0ca5e5.jpg

Počítače sa jednoducho udržiavajú. Pre získanie prístupu k RAM, SSD a rozširujúcim slotom stačí odskrutkovať 6 skrutiek a odobrať spodný kryt. Obidva typy majú dobrý potenciál pre úpravy na mieru. COM porty sú pripojené aj k interným konektorom, čo umožňuje objednať si zákaznícku verziu bez štandardných D-SUB konektorov a napríklad použiť váš vlastný modul galvanicky izolovaných rozhraní. S upraveným BIOS môžete pridať tiež digitálne vstupy/výstupy.

Počítače sú dodávané bez RAM, SSD, napájacieho adaptéra a operačného systému. Príslušenstvo si môžete objednať na našom webe.
Pre prototypové množstvá vám ponúkame osadenie RAM a SSD a inštaláciu operačného systému Windows 10 IoT Enterprise LTSB 2016 64bit.

Typické aplikácie:

Výpočtová platforma pre umelú inteligenciu
Použite pred-trénovaný TensorFlow/Caffe model alebo natrénujte neurónovú sieť pomocou Tensorflow/Caffe a použite ho v AI Core mini-PCIe module založenom na Intel Movidius Myriad 2 2450.

Platforma pre riadenie
Použite RS232/422/485 porty na pripojenie k PLC a senzorom.

Platforma pre strojové videnie
Pripojte priemyselné kamery cez GbE alebo USB 3.0 porty.

IoT gateway
Nainštalujte 4G alebo Wi-Fi modul do mPCIe slotu a pripevnite antény do pripravených otvorov.

Prvých 5 kusov modelu BOXER-6405-A1-1010 vám ponúkame za uvádzaciu cenu 235EUR bez DPH. Akcia platí len do vypredania aktuálnych skladových zásob.

Ak potrebujete ďalšie informácie, alebo máte záujem aj o ďalšie produkty značky AAEON, neváhajte nás kontaktovať na adrese aaeon@soselectronic.com