Laboratórne prístroje Rohde & Schwarz so zľavou až 55 %
Nemecký výrobca Rohde & Schwarz opäť pripravil zaujímavú akciu, tentoraz na 10 nových prístrojov v skupine osciloskopov, spektrálnych analyzátorov a napájacích zdrojov v plnej výbave za výnimočné ceny.

Avšak okrem týchto obľúbených produktov prichádza aj s ponukou RF prístrojov pre konkrétne aplikácie vrátane balíkov analyzátorov, ktoré sú určené na riešenie problémov EMC alebo vyhľadávanie rušenia
A po prvýkrát zaradil do akcie aj profesionálny a zároveň mimoriadne cenovo dostupný vektorový generátor signálov!

Toto všetko a ešte viac nájdete v úplne novej akcii nazvanej “Today’s solution for tomorrow’s challenge”, ktorá platí od 1. októbra 2021 do 30. septembra 2022.

Ako je už dobrým zvykom, výrobca ponúka možnosť zaobstarať si profesionálne prístroje v plnej výbave - so všetkými dostupnými rozšíreniami tzv. “Options” - za výrazne zvýhodnené ceny, a to od 42 až do 55 %.

V praxi to znamená, že napríklad u osciloskopov si za relatívne malý doplatok voči bežnej cene základnej verzie prístroja môžete zakúpiť prístroj s maximálnou šírkou pásma a so všetkými dostupnými rozšíreniami. Ako je napr. možnosť dekódovať a analyzovať takmer všetky bežné komunikačné zbernice a použiť ich aj ako spektrálny analyzátor a generátor vlastných priebehov.

Vďaka maximálnej výbave sú tak meracie prístroje Rohde & Schwarz pripravené na najrôznejšie úlohy, čím si zvýšite nielen komfort, ale aj presnosť merania pri práci.

Z najobľúbenejších produktov spomenieme osciloskopy RTC1002, RTB2004, RTM3004 a RTA4004, ktoré predstavujú technologickú špičku vo svojich (cenových) kategóriách. Po rokoch spolupráce s Rohde & Schwarz môžeme konštatovať, že užívatelia si pochvaľujú predovšetkým široké spektrum vlastností a zároveň intuitívnu prácu s prístrojmi.

U mnohých našich zákazníkov bol kľúčovým rozhodovacím faktorom aj možnosť vyskúšať si prístroj na vlastnom pracovisku, v laboratóriu alebo v učebni. A túto možnosť ponúkame aj vám. Ak máte záujem vyskúšať si niektorý z produktov Rohde & Schwarz, neváhajte nás kontaktovať.

Zoznam všetkých produktov aj podmienky akcie nájdete v letáku “Today’s solution for tomorrow’s challenge”, ako aj v tomto prehľade:

Laboratórne prístroje Rohde & Schwarz so zľavou až 55 %

Laboratórne prístroje Rohde & Schwarz so zľavou až 55 %


Všetky uvedené produkty z meracej techniky Rohde & Schwarz vám dodáme za výhodných podmienok a v krátkom dodacom termíne. 

Ponuka platí od 1. 10. 2021 do 30. 9. 2022 alebo do vypredania zásob u dodávateľa.

Viac informácií o produktoch značky Rohde & Schwarz vám poskytneme a v prípade záujmu aj radi poradíme s výberom na adrese info@soselectronic.sk.